Aanbieding! stereo boomm (OPRUIMING) Bekijk groter

stereo boomm (OPRUIMING)

Nieuw

Met de Stereo Boom koppel je eenvoudig je MP3 speler of telefoon met de autoradio

Meer details

17,50 €

Meer informatie

Iedereen kent het wel, je nieuwste muziek staat op je telefoon of op je iPod maar je zit in de auto. Er zijn verschillende oplossingen om deze muziek dan naar de radio te krijgen. Natuurlijk kun je een nieuwe radio kopen met een USB of Ipod-aansluiting maar dit is een kostbare optie. Daarnaast zijn er FM-transmitters te krijgen die een zwak FM-signaal uitzenden. Nadeel hieraan is dat er storing op kan treden, en dat gebruik eigenlijk illegaal is.

Een andere optie is de aanschaf van een FM-modulator. Deze zet je tussen de antennekabel en de antenne-ingang van je autoradio. Vervolgens wordt op een frequentie de muziek uitgezonden zonder dat anderen er dus last van hebben. Tot deze categorie behoort de Stereo Boomm.

Om het apparaat te installeren is het nodig dat je de radio verwijdert om de modulator op de antenne-ingang te zetten. Daarnaast moet je de stroom voor de Stereobooomm aan sluiten.De schuifjes op het apparaat dienen ervoor om de frequentie te kiezen waarop wordt uitgezonden. Het apparaat blijft achter de radio achter en alleen een kabeltje voor je mp3speler is over. Om deze aan te sluiten kan gebruik gemaakt worden van een 2.5 of 3.5 mm jackplug. Bediening gaat via je eigen speler, niet via de radio.
De Stereo Boom heeft een adviesprijs van €39,95 NU VOOR € 17,50